Arkivér sider
Notion lader dig arkivere sider i stedet for at slette dem. Hvis du får brug for dem igen, er de nemme at gendanne.
Gå til Ofte stillede spørgsmålArkivering lader dig arkivere indhold uden at slette det. Arkiver sider, når indholdet er forældet eller ikke længere er nyttigt, men du stadig ønsker at bevare kontekst, historik og links.
Arkivering er anderledes end sletning — arkiverede sider er stadig tilgængelige.
Arkiv er i øjeblikket i beta og underlagt vilkårene i din aftale. Arkiv er kun tilgængeligt for brugere på Business- og Enterprise-abonnementer.
Når du arkiverer en side:
Du vil se et gult Arkiveret banner øverst på siden.
Hvis du arkiverer en overordnet side, arkiveres alle undersider automatisk.
Sider vil have et arkivikon 🗄️ efter deres navn.
Hvis du arkiverer en side i en database, bliver indholdet filtreret fra visning.
Arkiverede sider kan ses ved at gå til databasens
Indstillinger→Se arkiverede sider.
Som standard er arkiverede sider skjult i
Søgning.For at søge efter arkiveret indhold skal du åbne
Søgning, klikke på+ Filter→Indholdsstatus→ vælge din præference.
Alle med tilladelse til at redigere en side kan arkivere eller fjerne arkiveringen af den.
Åbn den side, du vil arkivere:
I øverste højre hjørne af siden skal du klikke på
•••.Vælg
Arkiver.Et gult banner vises øverst på siden. Det viser dit navn og datoen for arkiveringen.
For at fjerne arkiveringen af en side skal du åbne siden og klikke på Fjern arkivering i banneret øverst på siden.
Arkivér indhold når:
Indholdet er ikke længere relevant, men de oplysninger, det indeholder, skal muligvis refereres til i fremtiden
Slet indhold når:
Siden er reelt overflødig (testsider, dupliker osv.)
Du ønsker, at det fjernes helt fra arbejdsområdet
Lær mere om sletning og gendannelse af indhold → Slet og gendan indhold
Bibliotek
Søg
Databaser:
Indstillinger→Se arkiverede siderKun Enterprise-abonnementer: Arbejdsområdeadministratorer kan se i
Indholdssøgning→Vis arkiveret indhold
Ofte stillede spørgsmål
Vil arkivering af en side ødelægge links på tværs af arbejdsområdet?
Vil arkivering af en side ødelægge links på tværs af arbejdsområdet?
Nej, eksisterende links til arkiverede sider vil fortsat fungere.
Kan folk stadig få adgang til arkiveret indhold?
Kan folk stadig få adgang til arkiveret indhold?
Ja. Arkiverede sider kan tilgås i Søgning, Bibliotek og i databaseindstillinger.
For at søge efter arkiveret indhold skal du åbne Søgning, klikke på + Filter → Indholdsstatus → vælge din præference.
Er der et centralt sted, hvor jeg kan se alt arkiveret indhold?
Er der et centralt sted, hvor jeg kan se alt arkiveret indhold?
Hvis dit arbejdsområde er på Enterprise-abonnementet, kan administratorer af arbejdsområdet se arkiveret indhold i Indholdssøgning → Se arkiveret indhold. Ellers kan arkiveret indhold findes i Søgning, Bibliotek og i databasens indstillinger.
